En pastagratäng som innehåller det mesta.
Instruktioner
- Ugn 225º.
- Arbeta samman köttfärsen med ägg, parmesanost, salt, peppar, hackad persilja och ströbröd till en jämn smet. Forma små runda köttbullar. Stek dem gyllene runtom i lite matfett.
- Koka pastan enligt förpackningens anvisningar. Låt den rinna av.
- Strimla mortadellan och parmaskinkan. Skala vitlöken. Fräs korv, skinka och vitlöksklyftan i lite matfett. Tag upp vitlöken och tillsätt, tomatkross och grädde. Låt det koka upp. Smaka av med salt och peppar.
- Rör ner nykokt pasta och köttbullar i såsen. Lägg allt i en smord eldfast form. Strö över riven mozzarellaost. Gratinera mitt i ugnen ca 10-15 minuter eller tills allt är genomvarmt och har fin färg.
Publicerat den
29 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar