Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad schnitzel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En fin smaksensation har man om man kombinerar en skiva färsk skinka med en skiva vinmarierad kasseler.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Platta ut skinkskivorna och vänd dem i väl kryddat vetemjöl. Bryn dem hastigt på båda sidor i lite fett och lägg över dem på ett smort eldfast fat.
  2. Täck varje skinkskiva med en riktigt tunn skiva kasseler. Lägg ovanpå detta några tunna tomatskivor och överst en skiva ost.
  3. Lägg också väl avrunnen stångsparris mellan schnitzlarna och täck dem så gott ni kan med folie.
  4. Gratinera fatet i 250 grader eller tills osten smält ner lite och fått fin färg, ca 10 min.
  5. En skål med frasig grönsallad i en god vinägrettsås är allt som behövs till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.