Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad skink- och zucchinibaguette

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Under baguettens osttäcke döljer sig en smakrik fyllning.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250°. Skär skinka och zucchini i tärningar och fräs i smör i en stekpanna. Rör ner crème fraiche. Skär ett djupt snitt i bröden. Lägg i fyllningen och strö över ost. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 min. Servera med sallad. Tips: Fyllningen är också god i småfranska eller på vitt skivat bröd. Istället för skinka kan man ta kassler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.