Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerad tonfisklåda

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Gott och lättlagat från Mejerierna

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 250 grader. Låt tonfisken rinna av. Skala äggen och skär dem i skivor. Vispa grädden. Tillsätt potatismjöl och dill. Lägg tonfisken och äggskivorna i en lång ugnssäker form. Bred på gräddblandningen. Strö över osten. Gratinera rätten i ca 10 min. Servera med grönsallad och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.