Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade fiskbullar

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Snabbt och lättlagat. Billigt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

Häll av spadet från fiskbullarna (spara lite) och lägg dem i en smord ungssäker form. Strö över strimlad purjo. Blanda crème fraiche, fiskbullspad, chilisås och ost. Häll såsen över fiskbullarna och gratinera i 250 grader 10-12 minuter. Servera med kokt ris och rårivna morötter eller bröd och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.