Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Har du inte färska hallon kan frysta tinade användas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 250°. Fördela hallon och mandelbiskvier i 4 ugnssäkra portionsformar.
  2. Dela ägget och vispa äggvitan till ett riktigt fast skum. Blanda mascarponen med äggula och florsocker. Vänd i äggvitan. Bred ostsmeten över bär och biskvier.
  3. Gratinera högt upp i ugnen ca 5 min tills smeten fått fin färg. Servera genast

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.