Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade Havskräftor 2

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Löjligt gott, serveras med vitlöksbröd och aioli

Ingredienser

Instruktioner

Koka de färska havskräftorna i ca 2 minuter i saltvatten och mörkt öl. Låt svalna. Skär av stjärtarna och klyv dem. Lägg på långpanna i sin skalhalva. Blanda Ostarna och köttet ur klorna. Smaka av med vitpeppar. Kleta på över så det täcker hela stjärtarna ca 3-4 mm tjockt. Strö över ströbrödet och grädda i 225 g ca 6-8 minuter...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.