Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade kyckling med tacosås - smalmat

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Den är så god med sallad till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kycklingfiléerna med salt, peppar, curry och kajennpeppar. Lägg filéerna i en ugnsfast form.
  2. Blanda samman tacosås, vatten, chilisås, soja och champinjoner, häll över kycklingfiléerna.
  3. Tillaga i ugn 175 grader ca 40 minuter, kortare tid om filéerna delas i bitar. Servera med kokt potatis, pasta eller vildris och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • annma143 24 augusti 2010

    Lätt lagat å jätte gott, me like :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.