Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade muscovadopäron

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smör och mörkt muscovadosocker ger päronen en rund lakritssmak. Kesella vanilj är gott till!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Dela och kärna ur päronen. Lägg dem med den platta sidan upp i en ugnssäker form. Smält smöret och blanda med sockret. Pensla päronen med blandningen.
  3. Grädda i mitten av ugnen ca 10 minuter. Servera päronen varma med Kesella till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.