Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade nachos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-8 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Mm Nachos vad gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Med salami och tomatsalsa: Koka upp de krossade tomaterna med chilisåsen i en kastrull. Tillsätt vitlök, salt, chilipulver och chilin och låt allt småkoka i 10 min. Låt salsan kallna.
  2. Lägg en salamiskiva på varje chips. Toppa med tomatsalsa och strö över riven ost. Gratinera i 3-5 min.
  3. Med köttfärs: Hetta upp olja i en stekpanna. Fräs köttfärsen under omrörning. Tillsätt tacomix och vatten.
  4. Låt puttra ca 5 min. Tillsätt 1/2 burk majs och tomaterna. Lägg ut chipsen i en smord, ugnssäker form. Fördela köttfärsröran över. Lägg över ost. Gratinera i 10 minuter.
  5. Med ost: Lägg ut nachosen på en bakpappersklädd plåt. Skala och finhacka löken. Fördela lök, tacosås och riven ost på nachosen. Gratinera i 10 minuter. Till den här maträtten passar det bra att dricka ett ljust öl.
  6. Ugnstemperatur 225º

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • gds877 25 augusti 2010

    Mmmmmm...så gott !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.