Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade nachos med salsa rosa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-4 portioner
Skriv ut

Underbar förrätt med härligt sting:-) Går fort att göra och går till stor del att förbereda redan dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader grill. Skölj och tärna tomaterna, finhacka salladslöken. Kärna ur och finhacka chilin. Blanda tomat, chili och lök i en skål. Hit går att förbereda.
  2. Fördela chipsen på en ugnsplåt med teflon eller bakplåtspapper. Strö över osten. in i ugn tills osten smällt, ca 3 min.
  3. Lägg över chipsen på ett serveringsfat och toppa med salsan och droppa över oljan.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • angeng 27 februari 2010

    Det här receptet läste jag just i laga lätt

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.