Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

gratinerade pannkakor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Liknar fläskpannkaka, men det åt jag inte förrän jag kom till Sverige. Min mamma gjorde den här rätten hemma i Norge när jag var liten och jag har följt upp traditionen vidare. Mina barn klarar tom att laga den här själv om det skulle knipa nån gång. Mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda smeten slät. Låt jäsa i 15min. Stek tunna pannkakor, lägg en skiva skinka på varje pannkaka och ta riven ost över. Rull ihop pannkakorna och lägg i en eldfast form. Strö lite ost på. Gratinera på 250 grader tills osten har smältat. Servera sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.