Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerade skinkrullar med grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En hel sommarmiddag i en form. Kan serveras med kokt färskpotatis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finstrimla tomaterna och fördela på skinkskivorna och rulla ihop till rullar.
  2. Skär ner broccolin i mindre buketter och förväll dem i lättsaltat vatten 3-4 minuter.
  3. Skala morötterna och förväll i lättsaltat vatten 3-4 minuter. Skär morötterna i mindre bitar och löken i kvartar. Finhacka rosmarinen.
  4. Blanda alla grönsakerna med rosmarinen och citronskalet i en bunke tillsammans med olivoljan, krydda med salt och peppar. Häll ner i en eldfast form och lägg skinkrullarna ovanpå.
  5. Blanda osten med grädden och häll över skinkan. Gratinera i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.