Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gratinerat paprikaris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Mycket godare än det låter. Man tänker inte vegetarisk utan man tänker gratäng, med mycket ost. Härligt.

Ingredienser

Instruktioner

Koka riset i 10 min. Skär paprikan i strimlor. Smörj en eldfast form och varva ris, paprikastrimlor, hackad persilja och riven ost i denna. Ris underst och riven ost överst. Koka upp grädde, tomatpuré och Tamari och häll över. Toppa med riven ost. Eventuellt några smörklickar uppepå. Ställ in i 200 grader varm ugn i ca 30 minuter tills riset är mjukt. Servera grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.