Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravad kotlett

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Ovanligmen god rätt till sommarens buffé

Ingredienser

Instruktioner

Tvätta och riv citronen. Blanda alla kryddorna och gnid in köttet. Lägg i plastpåse på ett fat. In i kylen, vänd morgon och kväll. Klart efter 3 dygn. Häll av spadet som bildats. Kan sedan förvaras i kylen en vecka. Skär i tunna skivor och servera med en gravlaxsås, ej för stark. Frys i överblivna skivor, hållbart ca 1 månad Potatissallad eller potatisgratäng blir fint till. Även gott som pålägg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.