Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravad lax med pepparrot

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt som snitt på nyårsafton.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär brödet och laxen i lika stora bitar och lägg laxbitarna på brödet.
  2. Blanda crème fraichen med pepparroten och krydda med salt och peppar.
  3. Fördela blandningen på laxen och toppa med lite extra nyriven pepparrot och en persiljekvist.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • orka73 2 december 2011

    Hej! Jag undrar hur mycket pepparrot brukar du använda när du gravar laxen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.