Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravad laxtartar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Går bra att förbereda i god tid innan de ska ätas Passar på buffébordet, som entrérätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär laxen i tärningar och hacka löken fint. Blanda med dill, senap, créme fraiche och pepparrot.
  2. Ta ut rundlar ur brödskivorna. Lägg ett sallatsblad på varje brödskiva. Forma laxröran till bollar och lägg en på varje brödskiva.
  3. Vispa créme fraiche med pepparrot och dill. Garnera med pepparrot och dill.
  4. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.