Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravad röding på löjromsknäcke

 
Skriv ut

Gravad röding på löjromsknäcke

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och koka mandelpotatisarna i 10–12 minuter.
  2. Mosa potatisarna fint med en gaffel och tillsätt lite smör. Smaksätt med salt och vitpeppar.
  3. Smöra knäcke-brödet efter tycke och smak. Lägg på den gravade fisken. Klicka sedan på mandelpotatismoset, crème fraiche, löjrom och garnera med rödlök och gräslök.
  4. Servera hela knäckebrödet eller bryt i mindre bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.