Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravad vildsvinsfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filéerna. Blanda socker, salt och timjan. Gnid in köttet ordentligt med blandningen och lägg det på ett fat med kant. Täck över och ställ kallt. Tunna filéer, cirka två cm, räcker att grava 1,5dygn medan de lite tjockare kan behöver två/tre dygn. Vänd köttet då och då. Torka av filéerna och skär dem i tunna skivor. 

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Maraya 13 februari 2009

    HEJ ! Låter som ett gott recept. Har en sambo som jagar vildsvin så ibland vill man variera lite .......hur man ska tillaga det. Det här måste vi testa. Må så gott =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.