Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravat hjortinnanlår

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 18 timmar
Skriv ut

Hjort som smälter i munnen

Ingredienser

Instruktioner

Skär innanlåret i två eller tre bitar längs fibrerna. Blanda ingredienserna och lägg allt i en plastpåse. Sug ut luften och lägg i kylen i tolv timmar. Skär grönsakerna i jämna bitar, lägg i en skål och strö över salt. Blanda och låt det stå i 30 minuter. Gör en lag och koka upp. Låt den svalna och tillsätt grönsakerna. Låt det stå i kyl några timmar. Skiva köttet tunt och servera med grönsakerna och till exempel en potatissallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.