Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skriv ut

God förrätt eller buffemat som du kan förbereda dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden lätt fluffig.
  2. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten.
  3. Blanda grädden med dill, fänkål, gravlax och citronskal.
  4. Smält gelatinbladen i en kastrull, tillsätt dem i en tunn stråle i gräddblandningen under omrörning. Ställ moussen kallt. Går att förbereda dagen innan.
  5. Skär brödet i trianglar, klicka på moussen.

Kommentarer (3)

  • AnnaBorwin 15 maj 2009

    Hej! Den här blir nog passande till studenten i juni. Intressant med fänkål. Den bryter nog av laxen bra.

  • MB-67 28 december 2011

    Det här var jättegott. Prova att grädda smördegsrutor i ugnen och lägg på denna mousse - blir jättegott!

  • friskt009 23 september 2012

    Låter jättegott. Till hur många personer är receptet beräknat till?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.