Salladen smakar bäst nylagad när potatisen är lite ljummen, men kan delvis förberedas.
Instruktioner
- Blanda alla ingredienser till dressingen och låt stå kallt ca 1 timme
- Skölj och skrubba potatisen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Blanda citronskal och citronsaft, olivolja, salt, peppar och gräslök i en skål. Blanda försiktigt ner potatisen när den är varm.
- Skala räkorna. skär ev sockerärterna i strimlor och halvera rädisorna. Skölj och låt salladen rinna av. Ta bort de grova stjälkarna på dillen. Blanda sallad, sockerärter, rädisor och dill.
- Lägg potatisen i mitten på ett stort fat. Lägg salladsblandningen runt om. Skala och halvera äggen och lägg dem i salladen. Fördela räkorna runt om, Gör laxrosor och lägg dem på fatet. Garnera med dill.
- Servera med dressing och bröd.
Publicerat den
7 maj 2008
Liknande recept
Skriv kommentar