Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gravlaxsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Helt underbar len och god.

Ingredienser

Instruktioner

  1. På 1 dl olja blir det ca. 2 dl färdig sås.
  2. Blanda senap, socker och äggula rör om detta ordentligt. Tillsätt oljan mycket långsamt och under kraftig vispning ( gärna med elvisp ). Smaksätt med vinäger, finklippt dill, salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gladersnette 19 juni 2009

    Supergott verkligen. Jag laga på hela ägget och met ättika istället för vinäger. Körde med en stavmixer så gick superenkelt dessutom. Tack behvödes till midsommarbordet.

  • Neta52 21 december 2011

    Enkel att göra och väldigt god. Jag hade bara starksenap hemma just nu, så jag tog lite sådant (Skånsk -stark och grovkornig) men den blev helt OK den också, så jag ger betyget fem.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.