Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Green curry thai

 
  • Serverar: 2-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabbfixad thaisoppa med mycket smak. Alternativt, gör den lite tjockare och servera som gryta med jasminris som tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs den färdighackade löken, tärnade zucchinin och pressade vitlöken i en kastrull med olja. Tillsätt currypastan och kokosmjölken samt buljong och vatten. Koka upp. Låt soppan fortsätta koka men på svag värme i ca 10 minuter. Salta och peppra efter smak. Blanda i koriander två minuter innan servering.
  2. För att få en mer grytkonsistens avstå från att blanda i vattnet.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.