Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekinspirerad hamburgare med oliv- och gurkröra

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera hamburgarna i bröd med röran ovanpå. Själv toppade jag med tunna ringar av rödlök och salladsblad i botten, en smaksak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman färs och vatten till en smidig smet. Smula ner fetaosten och smaksätt med salt beroende på hur salt osten är, peppra.
  2. Pensla med olja innan grillning. Går lika bra att steka i stekpanna.
  3. Hacka oliverna och riv gurkan som gärna får rinna av en stund. Blanda samman med youghurten, salt, peppar och ev vitlök.
  4. Servera hamburgarna i bröd med oliv/gurkröran ovanpå

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.