Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekinspirerade zuccinibollar

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Mycket goda anser hela familjen, små som stora ! Jag har gjort de här sen 2001, och vi har ätit dem minst en gång i månaden utan att tröttna. . Jag har även gjort de glutenfria och de är fortfarande goda!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv zuccinin fint, krama ur överflödig vätska. Lägg åt sidan. Finhacka gula löken och pressa vitlöken. Stek den mjuk. Rör ihop ägg, lök, persilja, oregano, timjan, paprikapulver och peppar. Om glutenfri: rör även i fiberhusk och låt det svälla i 15 - 20 min. Rör nu i zuccini och smulad fetaost. Ska du inte göra den glutenfri, så tillsätter du mjölet lite i taget tills det tjocknar lite grann. Smaka av med salt. Värm upp olja och stek eller fritera zuccinibollarna tills de är gyllenbruna.
  2. Servera potatisklyftor, tzatziki, oliver, fetaost, tomater och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.