Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Måste tipsa om denna suveräna bjudrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla fläskfiléerna. Blanda ihop marinaden och lägg ner köttet. Ställ i kylskåp och låt marinera över natten.
  2. Smörj en långpanna och lägg i potatisklyftorna som ska täcka botten. Salta och ställ in potatisen i ugnen, 200 grader, i 10-15 min. Ta sen ur pannan och strö över fläskfilén och marinaden,1 röd och 1 gul paprika i strimlor och 1gul lök i strimlor. Överst lägger du skivade tomater och en burk fetaost i små kuber. Sätt in i ugen igen, ca 30-40 min
  3. Blanda ihop den kalla såsen och bjud den tillsammans med en vanlig sallad till delikatesspannan.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • svensbyn 31 maj 2008

    Den är super god!

  • NinaGustafsson 19 januari 2009

    Detta är verkligen gott:)

  • britte 3 november 2012

    Jättegott, och ännu godare med kyckling enligt min smak

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.