Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk delikatesspanna

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Mycket mör och smakrik upplevelse.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla 2 st fläskfiléer (ca 1 kg) och lägg i marinaden över natten.
  2. Smörj en långpanna och lägg på ca 1,8 kg potatis i klyftor (ska täcka botten) - salta över .
  3. Ställ in potatisen i ugnen, 220 grader i 10-15 minuter. Ta sen ur pannan och strö över fläskfilén och marinaden, 1 röd och 1 gul paprika i strimlor och 1 gul lök i strimlor.
  4. Överst lägger du skivade tomater och en burk fetaost i små kuber. In i ugnen igen i ca 35-40 minuter till. Serveras med kall sås och en vanlig sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.