Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk fiskgratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Oliverna kan uteslutas.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225º. Tina fisken. Lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och peppar. Strö över oregano, oliver och ost. Häll på såsen. Gratinera i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med kokt ris och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • biverton 12 januari 2011

    Gott och tar inte lång tid att göra (förutom tiden i ugnen)!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.