Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk korvkaka med yoghurt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lättlagad och god korvrätt...till lunch...eller middag...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Skär korvarna i slantar. Vispa äggen i en skål. Vänd ner potatis, lök, fetaost och korv. Salt och peppar efter smak.
  3. Häll blandningen i en smord ugnssäker form. Stek i ugnen tills äggen har stelnat, ca 25 minuter.
  4. Servera korvkakan med en klick yoghurt smaksatt med salt och peppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EvisW 29 november 2009

    Gott och enkelt.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.