Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Länge sedan jag gjorde men det var gott. Luktar jättegott. underbart att äta ute en varm sommarkväll

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingfileérna i smör i en stekpanna. salta och peppra. Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Skala och hacka löken. Fräs löken i smör i en traktörpanna. Tillsätt buljong. Mosad fetaost, oregano och soja. Rör ut matlagningsyoghurten och rör ner i såsen. Lägg i kycklingen och låt den koka i ca 10 min.
  2. Garnera med smulad fetaost, oliver och färsk oregano. Servera med pasta, lätt kokta grönsaker med bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.