Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Enkel och god kycklinggratäng. Kan serveras med t ex bulgur.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smöra en ungsfast form. Täck botten med basilika. Lägg sedan i soltorkade tomater.
  2. Krydda kyclingen med salt, svartpeppar, curry och citronpeppar. Lägg i kycklingen i formen.
  3. Strö över oliver och fetaost. Pressa vitlök över allt. Häll över grädden.
  4. Gratinera i 220°, 30-40 min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • beca 15 maj 2011

    sååå gott. bjöd några vänner på den igår och fick mycket beröm. Lätt att göra, sköter sig själv i ugnen. Kanon!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.