Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk paj med spenat och fetaost

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Passar som ensamrätt, på buffé eller tillbehör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda mjöl och smör till en smulig massa och tillsätt det kalla vattnet. Arbeta snabbt ihop till en deg. Går bra i matberedare. Tryck ut pajen i en pajform och grädda i ca 15 min. Låt svalna.
  2. Tina spenaten och krama ur så mycket vätska som går. Täck pajbottnen med ostskivorna och fördela spenaten över. Skär fetaosten i små tärningar och lägg över spenaten. Vispa ihop ägg, mjölk och kryddor och häll över.
  3. Grädda i ca 30 minuter på nedersta falsen. Lägg på svarta oliver.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Bassalove 1 maj 2008

    Nu är jag tillbaka i Grekland. Tack för ett gottt recept. Kommer att bli en favorit. Bassalove

  • zizzi08 1 september 2008

    Jätte god

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.