Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk potatissallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott till grillat. Du kan också använda vanlig färskpotatis. Koka den då med skal 10-15 minuter. Skala och skär i bitar.

Ingredienser

Instruktioner

Koka potatisen i saltat vatten i 2-3 minuter.Låt den rinna av och blanda med övriga ingredienser. Låt stå och gotta sig i kylskåpet ett tag.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • delse81 21 juni 2008

    Supergod! Gjorde denna av färskpotatis och bjöd på till grillspett med kyckling, chorizo och halloumiost. Blev en riktig höjdare och receptet väldigt efterfrågat! Tack tack! =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.