Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk pytt med fläskkarré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrikt och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär fläskkarrén i tärningar. Skala potatisen. Förkoka potatisen i lättsaltat vatten i ca 5 minuter.
  2. Skölj tomaterna. Skölj och kärna ur paprikorna. Skala rödlöken.
  3. Tärna potatis, tomater, paprika och lök. Fräs kött och grönsaker i olivolja i en stekpanna. Tillsätt hackad spenat, tärnad gurka och fetaost. Blanda ner oliverna. Smaka av med salt och peppar. Servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.