Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk pytt med kall limesås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 1 timme 15 minuter
Skriv ut

En god alltiett rätt som passar bra när man är många. j

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla köttet, låt dra i marinaden minst 6 timmar.
  2. Smörj en långpanna, lägg i potatisen. Strö köttet och marinaden över potatisklyftorna. Strimla paprikorna,löken och osten,strö allt över potatisen. Grädda i 225 grader i 45-50 minuter.
  3. Servera med kall limesås. Riv den färska ingefäran.Rör ihop alla ingredienser till såsen krydda med salt och peppar efter smak.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Birgittak-b 19 maj 2011

    Hej! Smakade detta hos min dotter och det var otroligt gott. Att ha allt i ett var också det suveränt! Köttet/fläskfilén blev jättemör och fick fin färg trots att den inte var förstekt. Ska nu själv pröva denna rätt och rekommenderar den till andra. Hälsningar Birgitta/Umeå

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.