Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk sallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite gyllengrön olivolja är all dressing som behövs för att smaken ska bli den rätta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär tomaterna i 8-10 klyftor. Skala gurkan och skär den i 5 mm tjocka halvmånar. Skär paprikorna och löken i tunna ringar.
  2. Blanda samman grönsakerna och sallatsbladen och tillsätt fetaosten. Blanda försiktigt.
  3. Lägg upp salladen på ett stort fat eller på portionstallrikar. Fördela oljan och citronsaften över salladen, strö på oregano och oliver och salta eventuellt. Bjud ett nygräddat lantbröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.