Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekisk sallad med potatisklyftor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Litegrann som ljummen sallad.

Ingredienser

Instruktioner

Skala och skiva löken tunt. Skär tomater och gurka i bitar. Blanda olja,salt, vinäger och svartpeppar i en stor skål . Pressa i vitlöken. Lägg i tomater,lök, gurka och oliver och låt dem marinera tills potatisen är klar. Skölj och borsta potatisen och skär den i klyftor. Ställ klyftorna med skalen nedåt på en smord plåt. Stek klyftorna i mitten av ugnen i ca 20 min. Bryt salladen i bitar och smula ned fetaosten. Rör om så att allt blandas. Servera salladen genast som ensamrätt eller med önskade tillbehör

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.