Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska färsspett med tzatziki

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Snabbt och enkelt men så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med tzatzikin, riv gurkan grovt på ett rivjärn. Låt gurkan rinna av i kaffefilter. Blanda sen gurka, youghurt, vitlök, salt, vitpeppar. Smaka av och tillsätt ev mer av nåt. Ställ in tzatzikin i kylen.
  2. Spetten- blanda alla kryddor och tillsätt köttfärs och rör om väl så att kryddorna blandas. Dela färsen i 4 delar och forma varje del till en avlång rulle och tryck igenom ett träspett. Stek spetten i oljan ca 6-8 minuter/ sida.
  3. Servera med couscous/ bulgur, tzatziki och/eller en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • delse81 8 december 2008

    Supergott! Men räckte bara till 2personer, å vi äter inte nå överdrivet mycket=) Vi åt detta med couscous, sallad och tzatziki. Tack för ett bra recept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.