Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska fetaostmuffins

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Fetaost kan man aldrig tröttna på!

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 225°C. Blanda vetemjöl, grahamsmjöl med salt och bakpulver i en bunke. Blanda Milda Culinesse och honung i en annan bunke, rör i ägg, filmjölk och rosmarin. 2. Häll vätskan över mjölblandningen och rör ihop. Vänd ner fetaost och paprika i smeten. Rör så lite som möjligt. 3. Smörj en muffinsplåt med Milda Culinesse. Fyll varje form till 2/3 med smet. 4. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter, sänk sedan värmen till 175°C och grädda i ytterligare 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.