Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska karréspett

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Det bästa med den här rätten är att du kan göra den på spisen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i små kuber. Lägg i bunke, salta och peppra. Tillsätt rödlök, persilja, vinäger och vin, blanda väl. Marinera i 2-3 timmar. Gärna över natten i kylskåp.
  2. Dela tomaterna. Lägg tomater, gurka, lök och oliver i en skål. Vänd ner osten. Ringla över oljan. Smaksätt med salt och peppar.
  3. Ta fram köttet och trä upp köttbitarna på spett. Stek dem runt om i en het panna ca 10-15 min tills köttet är genomstekt. Servera köttet tillsammans med grönsakerna.
  4. Garnera gärna med citronklyftor och hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.