Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska köttbullar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkla och supergoda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka löken, persiljan och de soltorkade tomaterna. Smula sönder fetaosten och pressa ner vitlöken i en bunke. Blanda köttfärsen, ägget och allt de sönderhackade i en bunke. Låt stå kallt en liten stund. Forma till runda små köttbullar och stek dem.
  2. Servera med pasta, sallad och kall tomatröra.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Gnagett 13 februari 2009

    Detta gillade vi, köttbullar med smak av fetaost och soltorkade tomater. Grekland är vårt favoritland. Tack för receptet.

  • pia61 22 mars 2009

    Gjorde de här till middag idag! Gjorde biffar istället och serverade dom till Risotto! Jättegott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.