Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska köttbullar med grönsallad och fetaost

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Att spetsa köttbullar med linser gör inte bara receptet godare och mer prisvärt utan höjer också näringskvaliteten. GI sjunker, fiberhalten stiger och mängden antioxidanter blir högre.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop alla ingredienser till köttbullarna och rulla till små bullar (cirka 16 st). Lägg bullarna på en ugnsplåt med bakplåtspapper och stek dem i ugnen i 225 grader i cirka 20 minuter. Skölj salladen, tärna gurkan och paprikan och skär tomaterna i halvor. Lägg upp grönsakerna och tärnad fetaost på två tallrikar och smaka av med vinäger och örtsalt. Servera tillsammans med köttbullarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.