Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska kotletter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kotletter med fetaost och oliver som gratineras i ugnen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda kotletterna och stek dem i matfett 3 minuter per sida. Lägg dem på ett ugnssäkert fat.
  2. Smula över fetaosten och lägg på halverade tomater, oliver och rosmarin. Gratinera i 200 grader 10 minuter. Strö över rivet citronskal och servera citronklyftor till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Anna-Malin 28 februari 2011

    Ett enkelt sätt att piffa till annars ganska trista kotletter! Är man dessutom, som jag, förtjust i medelhavsinpirerad mat, var detta perfekt. Jag glömde köpa hem en citron, så den fick jag vara utan. Blev jättegott ändå! Kotletterna såg också väldigt tilltalande ut. Jag serverade klyftpotatis och en god creme fraiche-sås till.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.