Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska lammfärsspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott att dricka till: Cabernet Sauvignon.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser till färsen ordentligt. Smaka av med salt och peppar. Forma färsen till långa smala korvar, cirka 2 cm tjocka. Trä upp dem på spetten. Skala gurkan och skiva den i fina skivor. Skiva tomaterna samt löken. Varva tomater och gurka. Strö över den tärnade fetaosten samt löken. Häll över dressingen och oliver.
  2. Grilla lammfärsspetten i cirka 5-6 min. Servera med salladen och grillat bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.