- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Grekiska färsbiffar med smakrika ingredienser, servera med min myntasås, en perfekt kombination. Servera med klyftpotatis kryddade med rosmarin.
Instruktioner
- Lägg färsen i en bunke.
Hacka fint: lök, soltorkade tomater, persilja och chili. Grovhacka paprikan, och feta osten. Blanda ner allt i färsen, tillsätt ägget, pressa i vitlök och tillsätt oregano, peppar och salt. Blanda försiktigt så inte osten går sönder för mycket.
- Forma till biffar, lägg dem på en skärbräda eller bricka med plastfolie över. Låt dem vila en stund. Stek biffarna på medelstark värme ca 2 min per sida, sedan på svag värme i totalt ca 10 minuter. Servera nygjorda med myntasås och klyftpotatis. Bon appetit !
Publicerat den
30 oktober 2008
Liknande recept
Skriv kommentar