Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska oregano biffar

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Grekiska färsbiffar med smakrika ingredienser, servera med min myntasås, en perfekt kombination. Servera med klyftpotatis kryddade med rosmarin.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg färsen i en bunke. Hacka fint: lök, soltorkade tomater, persilja och chili. Grovhacka paprikan, och feta osten. Blanda ner allt i färsen, tillsätt ägget, pressa i vitlök och tillsätt oregano, peppar och salt. Blanda försiktigt så inte osten går sönder för mycket.
  2. Forma till biffar, lägg dem på en skärbräda eller bricka med plastfolie över. Låt dem vila en stund. Stek biffarna på medelstark värme ca 2 min per sida, sedan på svag värme i totalt ca 10 minuter. Servera nygjorda med myntasås och klyftpotatis. Bon appetit !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.