Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska plättar med keso och salsa

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

Vegetariska och otroligt goda! Dock så gäller det att ha tålamod för det tar ett tag att steka dem, men det är mödan värt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Grovriv squashen och lägg det sedan i ett durkslag och pressa ut så mycket vätska som det går. Vispa sönder äggen i en skål och tillsätt sedan resten av ingredienserna. Hetta upp en stekpanna med lite smör och klicka sedan ner en rågad matsked stekpannan och platta till. Stek på medelvärme i 2-3 minuter på varje sida.
  2. Salsan: Mosa avacadon i en skål, tillsätt den hackade paprikan, gräslöken och saften från citronen. Rör om och servera till plättarna tillsammans med en klick keso.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.