Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grekiska rullader med feta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och enkelt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär sötpotatisen i småbitar och stek dem i olivolja tills de blir lite mjuka. Skär de soltorkade tomatbitarna i små bitar och fräs i stekpannan tillsammans med baconen.
  2. När de är klara tillsätter du den stekta sötpotatisen och den finhackade löken. Pressa ned vitlöken och smula över fetaosten och stek tills den har smält.
  3. Lägg sedan blandningen på lövbiffen och rulla ihop. Fräs på i stekpanna tills köttet är klart. Stick i en tandpetare genom de ihoprullade lövbiffarna och garnera med en oliv längst upp.
  4. Servera gärna med lite grönt eller lite fetaost, kärnfria kalamataoliver och soltorkade tomater. Glöm inte att hälla på lite olivolja och oregano över dem bara.
  5. Kali Orexi - smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • lenabet 31 oktober 2009

    Jag gjorde lövbiffarna utan sötpotatis och med marinerade vitlöksklyftor. Det blev jättegott. Det här ska jag göra fler gånger.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.