Ett gott bröd som jag blev bjuden på midsommarafton alldeles nybakat .
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jag bakade ut 2 limpor som jag fyllde med soltorkade tomater och gräddade i 200º direkt från början. Det blev superbra. Degen var lättarbetad och limporna blev höga och fina. Det kommer jag att göra fler gånger och även fylla med annat. Tack för ett kanonrecept. Högsta betyg.
Dom här måste gag prova min man älskar oliver och torkade tomater
Hej igår när det var regn då passade jag på att baka olivbrödet jag tog 30 st oliver men nästa gång tar jag 20 det räcker jätte gott bröd 5 p monica
Mycket gott bröd!
Enkelt och gott! Gjorde med soltorkad tomat i olja.