Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grevékyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jättegod kycklingrätt. Även denna tycker 2-åringen om men då saltar jag inget.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina kycklingen.
  2. Hacka den rökta skinkan i små bitar. Riv osten grovt. Hacka persiljan fint. Lägg filéerna i en ungsform, salta och peppra.
  3. Blanda creme fraiche med rökt skinka, senap, ost och persilja. Bred bandningen över filéerna och grädda i 20-25 min , 225 grader.
  4. Servera med ris och sallad.

Kommentarer (1)

  • susannelotus 5 februari 2008

    mycket gott men min skar sig lite berodde kanske på att kycklingen inte var 100 tinad. mycket gott i alla fall.tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.